メニュー
メニュー | 前菜とサラダ
本日の前菜3種
[3 Petiscos] Today's three kinds of appetizer
バカリャウのコロッケ
Potato and bacalhau crochette
鳥のハツと牛モツのピピシュ(トマト煮込み)
[Pipis] Stewed Chicken hearts & beef tripe
鶏と豚と牛のピカパウソテー
[Picapau] Sauteed meat : Chicken, Pork, Beef
アサリと豚とジャガイモのアレンテージョ
Light stewed delicious clam & pork ""Alentejana""Style
蒸しポレンタとバカリャウのミルク煮
Steamed Porenta w milked bacalhau
アサリの水蒸しガーリックトースト添え
Steamed clam w garlic bread
バカリャウと魚介と鶏肉のわいわいサラダ
Seafood & chicken breast Salad
ポンテデリマ風豚の血のリゾット
Risotto of pork blood
自家製のカマンベーコンの炭火焼
Grilled bacon Cristiano's style
海老の炭火焼 ピリピリ付き
Grilled shrimp w [PIRIPIRI] sauce
緑ひたし豆と鶉肉と赤玉ねぎのサラダ
Homemade chicken salad with green beans and red onion
青野菜と鴨モモ肉のミーガス(パン粥)
Bread gruel [Migas] w duck & cresson
イワシの塩焼き 香菜とベビーリーフのサラダ添え
Grilled sardine w coriander salad
チョリソのグリル各種
(ファリニェイラ・ムセイラ・プレーン・ピカンテ・ベジタブル・アリエイラ) Grilled chorizo
茹で小鯵のニンニクマリネ
[Arimados] Boiled horse mackerel, marinated in garlic
『リスボン風緑の玉子フライ』のサラダ仕立て
Deep fried egg w green salad
炭焼きにした鶏と直送農家の野菜パイ包み焼き
Grilled chicken & vegetable pot pie
ポルト風モツと白いんげん豆、チョリソの煮込み
Stew with offal, white kidney beans, and chorizo
ポルトガル風カラコイス(エスカルゴ)
Confi of Escargot w garlic
シジミの雑炊
Belpigaon clam Risotto
イカと自家製塩漬け豚ばら肉の墨煮込み
Ink stewed squid & pork belly
ウナギの素揚げ
Deep fried eel
白身魚のフィレッテ(ポルトガルの天麩羅)
Deep fried fish [Tempura] in Portugal style
真ダコの炭火焼 悪魔風
Grilled octopus Diavola
バカリャウとフライドポテト、オリーブの玉子炒め
Stir fried bacalhau and eggs with French fries
野菜の料理 Vegetables 本日の野菜料理3種 [3 Petiscos] Today's three kinds of vegetable dish 本日の鋳物鍋野菜ごはん Today's steamed rice 干し豆腐麺と野菜具のスープ Vegetable soup with dried bean-curd noodles 生こうふうのポレンタ粉揚げ ピリピリ添え Deep fried bean curd with PIRIPIRI sauce マッシュルームのパプリカオイル煮込み Mushroom stew cooked in homemade paprika oil 季節野菜とセイタンの天麩羅ポルトガル風(玉子入り) Portuguese style deep fried seasonal vegetables ポルトガル式[バーニャカウダ] Bagna cauda Portugal style セロリとパクチー、きくらげのサラダ Celery and coriander salad キノコの炭火焼 Grilled mushrooms フムスのおつまみ Assorted hummus 奈良県産緑豆春雨と冬野菜のスープ Vegetable stock soup with Japanese bean thread, HARUSAME ひたし豆と豆腐、赤玉葱のサラダ仕立て Green bean salad with tofu おからと大根の餅ステーキ Tofu & daikon radish Steak メイン料理 Main 甲イカの炭火焼き墨入り Grilled Squid ソフトシェルクラブのフリット タルタル添え Deep fried soft shell crab with tartar mayonnaise うずら胸肉のパプリカ煮込み Quaile breast stew with Pimentao (paprika) ウナギのカルデラーダ(ポルトガル風カレー) Eel curry Portuguese style コジートアラポルトゲーザ(ポルトガル風ポトフ) Pot au feu (stew) Portugal style マグロ頬肉の赤ワイン煮込み Stewed tuna cheek with red wine ポルトガル風鴨ごはん Arros de Pato ワカヌイ牛肉の炭火焼 Grilled beef ひな鶏の炭火焼 Grilled chicken 子羊肉のグリル・ド・ハンバーグ Grilled lamb hamburger steak w Piment sauce 子羊の炭火焼 Grilled lamb バカリャウの炭火焼 鮮魚の炭火塩焼 Grilled fish デザート Doce 本日のフルーツの盛り合わせ Assorted fruits チョコレートケーキ(レア) Fondant Chocolat チョコレートケーキ(ハード) Gateau Chocolat アローシュドーシュ(ポルトガル風ライスプディング) Rice pudding セラドゥーラ(マリービスケット入りクリーム)トッフェアイス添え Biscuit with condensed milk cream アイスクリーム各種 Ice cream ケイジャーダ(フレッシュチーズのタルトケーキ) Cheese tart パシュティシュデナタ(エッグタルト) Egg Cheese tart パポシュデアンジョ 卵黄ケーキのオレンジシロップ漬け Egg yoke cake with orange curasau syrup 飲み物 ワイン シャンパン スパークリング 赤 白 |
---|
基本情報
店舗名 | クリスチアノ |
---|---|
住所 |
〒151-0063 東京都渋谷区富ヶ谷 1-51-10 |
TEL | 03-5790-0909 |
定休日 | 月曜~日曜の昼 |
店舗種別 | バー / その他 |
こだわり・特徴 | カード利用可 |
ホームページ | http://www.cristianos.jp/ |
その他情報
特長 | 禁煙 |
---|---|
QRコード | お手持ちのスマートフォンのバーコードリーダーで読み取りください。 |