醸造所を併設したブルワリーレストラン。約350席を有するダイニングは、クラフトビアバー、個室、2階席、そして運河をのぞめるテラス席からなり、さらに目の前には都内唯一の水上ラウンジRiver Lounge。飲食を思う存分楽しむ水辺の空間は天王洲地域のランドマーク
海外のハーバーに来たみたいな雰囲気で、ちょっとした旅行気分を味わえます。
メニュー
メニュー | CLASSIC BEER BITES Grilled mixed sausage plate with creole mustard and potato chips. . . . . 1,840 グリルソーセージの盛合せ、クレオールマスタードソース、ポテトチップス Spicy NY chicken wings with blue cheese dip and celery sticks. . . . . 5ea 1,200 10ea 2,000 スパイシーNYチキンウイング、ブルーチーズディップとセロリスティック T.Y. Kick Ass beef and black bean chili with cornbread . . . . . 980 “キックアス” ビーフ、ブラックビーンチリ、コーンブレッド Warm artichoke, spinach and cheesy dip with tortilla chips. . . . . . 1,300 アーティチョークとホウレン草のディップ、トルティーヤチップス FISH MARKET Fresh oysters from Hyogo *Add 1 piece +¥500 each . . . . . 2ea 1,000 兵庫県 室津産 フレッシュオイスター *1ピース500円で追加できます Jumbo shrimp with cocktail chili sauce . . . . . 2,500 ジャンボシュリンプカクテル、カクテルチリソース Aquavit marinated salmon gravlax with beer bread, red onions and capers . . . . . 1,800 グラブラックスサーモンとビアブレッド Seasonal fresh sashimi, please ask your server . . . . . 1,680 本日鮮魚のカルパッチョ Wheat ale and garlic steamed NZ green-lipped mussels with tomato and chorizo. . . . . . Half 1,800 Full 2,800 ニュージーランド産ムール貝のウィートエール蒸し、トマト、チョリソー GLOBAL INSPIRATIONS Sweet potato fries with creamy maple and bacon dipping sauce . . . . . . . . . . 920 スウィートフライドポテト、メープルベーコンディップ Crispy fried soft shell angel shrimp with remoulade sauce . . . . . . . 1,200 天使の海老のクリスピーフライ、レムラードソース Louisiana style crab cakes with remoulade sauce. . . . . . . 1,980 ルイジアナスタイルクラブケーキ、レムラードソース Beer battered catffsh and herbed chips with green chili tartar sauce.. . . . . . 1,900 T.Y.オリジナルビアバッターのフィッシュ&チップス、グリーンチリタルタルソース Smoked chicken quesadilla stued with jack cheese, chevre, corn and semi-dried tomato with smoky tomato salsa . . . . . 1,800 スモークチキンのケサディア、ジャックチーズ、シェーブルチーズ、セミドライトマト、スモークトマトサルサ Mixed charcuterie board with pâté de campagne, salami, prosciutto, chorizo Iberico with olives and pickles. . . . . . 2,600 シャルキュトリーボード (自家製パテ・ド・カンパーニュ、サラミ、プロシュート、イベリコチョリソー、オリーブ、ピクルス) Baked camembert cheese with roasted apples, walnuts and maple syrup . . . . . . 1,800 ベイクドカマンべールチーズ、クルミとリンゴのメープルロースト Hawaiian style tuna poke with avocado, cucumber and soy sauce ginger cream . . . . . 1,920 ハワイアンスタイル マグロとアボカドのポキ HAND TOSSED PIZZAS Sardine and bottarga pizza with tomato sauce, mozzarella, mushrooms and wild arugula . . . . . . . . Medium 2,100 Large 2,900 オイルサーディン、カラスミ、モッツァレラ、マッシュルームのトマトソースピザ Classic Margherita with fresh bualo mozzarella. . . . . . . Medium 1,500 Large 2,300 水牛のモッツァレラチーズのマルゲリータ Chicken and spicy cauliower pizza with mozzarella, watercress and toasted almond. . . . . . . . . . . . . Medium 1,500 Large 2,300 チキン、スパイシーカリフラワー、アーモンド、モッツァレラのピザ 4 cheese pizza with mozzarella, gorgonzola, ricotta and Grana Padano . . . . . . Medium 1,500 Large 2,300 モッツァレラ、ゴルゴンゾーラ、リコッタ、グラナパダーノのクアトロフォルマッジ FARM GREENS Kale and spinach salad with apples, beets, mushrooms, goat cheese and candied pecans. . . . . . . . 1,880 with honey mustard dressing ケールとロメインのサラダ、リンゴ、ビーツ、マッシュルーム、ゴートチーズ、ピーカンナッツ、ハニーマスタードドレッシング Caesar salad, full or half *Add smoked chicken or avocado +¥200 each .. . . . . . . . Half 1,300 Full 1,700 シーザーサラダ *トッピングをスモークチキンとアボカドからお選びいただけます。 +各¥200 TY Buddah bowl with spinach, romaine, tomatoes, avocado, purple potatoes, butternut squash, faro . . . . . . 1,900 and radishes and roasted almonds with lemon tahini dressing T.Y. ブッダボウルサラダ(ほうれん草、トマト、アボカド、紫イモ、バターナッツ、アーモンド、レモンタヒニドレッシング) BIG SANDWICHES AND BURGERS Grilled Wagyu burger with white cheddar cheese, pickled onions and smoked bacon.. . . . . 3,500 on a homemade brioche bun with fries and onion rings 和牛バーガー、ホワイトチェダーチーズ、スモークベーコン、ブリオッシュバンズ Crispy buttermilk fried chicken sandwich with lettuce, tomato and David's special sauce . . . 2,600 on a potato bun with fries クリスピーバターミルクフライドチキンサンド デーヴィッドスペシャルソース GRILLED, ROASTED AND SMOKED SEAFOOD Grilled swordish steak with creamy leek sauce, kujo scallions and radishes . . . . . . . 3,500 メカジキのグリル、九条ネギ、ラディッシュ、クリームソース Grilled snapper let with matcha risotto, Japanese red togarashi pepper and balsamic drizzle. . . . . . . 3,500 真鯛のグリルと抹茶リゾット、バルサミコソース Pan seared scallops with carrot ginger coconut puree, Brussels sprouts and Romanesco. . . . . . . . . 3,500 帆立のパンソテー、芽キャベツ、ロマネスコ、キャロットジンジャーココナッツピューレ MEAT Kansas style BBQ pork spare ribs with original pit sauce, mashed potatoes and coleslaw. . . Half 3,600 Full 5,800 バーベキューリブ、カンザススタイルオリジナルソース、マッシュポテトとコールスローサラダ Amber beer marinated and pan roasted half chicken with mashed potatoes and broccoli . . . . . . . . 2,800 アンバーエールでマリネしたハーフチキンのロースト、マッシュポテトとブロッコリー Maple soy marinated grilled US prime hanger steak with roasted potatoes, shiitake and tamari shoyu . . .. 200g 3,900 プライムハンガーステーキのグリル、ローストポテト、椎茸、たまり醤油ソース Saikyo miso marinated grilled pork loin with fried sweet potatoes and pumpkin .. . . . . . . 300g 3,500 西京味噌でマリネしたもち豚のグリル、カボチャとサツマイモのフライ Grilled Cajun ribeye steak , with mixed mushroom ragout and garlic mashed potatoes . . . .. . . . . . 300g 4,800 ケイジャンリブアイステーキのグリル、ガーリックマッシュポテト、ミックスマッシュルームのソテー Fried chicken with buttermilk biscuits and coleslaw .. . . . . . . . . . Half 3,400 Full 5,800 フライドチキン、バターミルクビスケットとコールスロー Grilled NZ lamb chops with cauliflower and faro salad, wild arugula, pistachios and g reduction. . . . . 3,800 ニュージランド産ラムチョップのグリル、カリフラワーファッロサラダ、イチジクソース T.Y. meat combo plate with BBQ spare ribs, roasted amber ale chicken, grilled cube roll steak with biscuits, . . . . . . . . . . 6,800 baked beans and coleslaw T.Y .オリジナルミートコンボプレート (バーベキューリブ、ローストチキン、キューブロールステーキ、ベイクドビーンズ) Amber ale braised NZ lamb shank with kale mashed potatoes, carrots and purple cauliflower . .. . . . . . 5,800 自社製アンバーエールでマリネしたニュージーランド産ラムシャンク、ケールマッシュポテト、キャロット、紫カリフラワー Selection of fresh baked breads from “breadworks” bakery with whipped butter, EVOO. . . . . . . . . 650 手作りブレッドの盛り合わせ、ホイップバターとエキストラバージンオリーブオイル DESSERT & CHEESE Peanut butter pie with vanilla ice cream, crushed peanuts and chocolate . .. . . . . . . . 980 ピーナッツバターパイとバニラアイス David’s NY cheesecake, the best in the world!! . . . . . . . . . . . 980 デーヴィッドのニューヨークチーズケーキ Pumpkin pudding with vanilla ice cream . . . . . . . . 980 パンプキンプリンとバニラアイス Chocolate blackout layer cake with vanilla ice cream . . . . . . . 980 ブラックアウトチョコレートケーキとバニラアイス Chestnut and mascarpone mousse sundae with chiffon cake bites and vanilla ice cream. . . . . . . . 980 栗とマスカルポーネチーズ、バニラアイスのサンデー Hojicha crème brûlée with sesame tuile and vanilla ice cream . . . . . . . . . . 980 焙じ茶のクレームブリュレ、胡麻チュイルとバニラアイス Minimal chocolate tarte with vanilla ice cream .. . . . . . . . . . . 980 ミニマル チョコレートタルトとバニラアイス *Chocolate by Minimal Today’s assorted gelato and sorbet . . . . . . 900 本日のジェラート盛り合わせ Today’s cheese plate . . . . . . . . . . 1,900 本日のチーズ盛り合わせ |
---|
基本情報
店舗名 | T.Y.Harobor |
---|---|
住所 |
〒140-0002 東京都品川区東品川2-1-3 |
TEL | 03-5479-4555 |
営業時間 | ランチ 平日:11:30〜15:00 (14:00 L.O.) 土日祝:11:30〜16:00 (15:00 L.O.) ※平日のみ、ベビーカーのダイニング入店は13:00~ ディナー 17:30〜23:00 (22:00 L.O.) クラフトビアバー 平日:11:30~23:00 (22:00 L.O.) 土日祝:11:00~23:00 (22:00 L.O.) リバーラウンジ 平日:17:30~23:00 (22:00 L.O.) 土日祝:17:30~23:00 (22:00 L.O.) ブルワリーショップ 03-6632-1718 12:00〜21:00 |
店舗種別 | 居酒屋・バー |
こだわり・特徴 | ランチメニューあり / 駐車場あり |
ホームページ | https://www.tysons.jp/tyharbor/ |
その他情報
QRコード | お手持ちのスマートフォンのバーコードリーダーで読み取りください。 |
---|